Virtuele Rondleiding Theater de Stoep

Virtuele Rondleiding Theater de Stoep

Bekijk Theater de Stoep in Spijkenisse nu ook van binnen, vanaf je computer of tablet.

In nauwe samenwerking met theaterdirectie en -staf heeft Ardito een virtuele rondleiding gemaakt met de Google Streetview techniek. De rondleiding is bereikbaar via de website van het theater , rechtstreeks via deze link en ook via Google Search en Google Maps.

De publicatie van de virtuele rondleiding is nauwkeurig afgestemd op de verschijning van de nieuwe theaterbrochure.

Over Theater de Stoep

Theater de Stoep is in november 2014 geopend op de nieuwe locatie aan het Theaterplein 1. Het theater beschikt over een grote zaal (650 zitplaatsen), een kleine zaal (200 zitplaatsen), een ruime foyer en diverse vergaderfaciliteiten. Het nieuwe theater is ontworpen door Ben van Berkel (UN Studio) en is gebouwd door VORM Bouw. Meer informatie: www.theaterdestoep.nl

Over Ardito

Ardito is de fotografiepraktijk van Jan-Evert Zondag. Ardito verzorgt fotografische diensten voor de professionele markt. Naast allround fotografie (portret, werkproces, interieur/exterieur) levert Ardito de specialistische diensten Luchtfotografie en Google Maps Business View. Voor het laatste specialisme werkt Ardito samen met Google in het Google Trusted Photographer programma.

Meer informatie: www.ardito.eu