200e fotovlucht Ardito: extra voordelige luchtfoto’s

Jubileum

Deze zomer mag ik een bijzonder jubileum vieren: ik heb inmiddels mijn tweehonderdste fotovlucht gemaakt!

Zomeractie

Ter gelegenheid daarvan trakteer ik iedereen uit mijn netwerk op extra voordelige luchtfoto’s.

Voor slechts 200 Euro exBTW kun je deze zomer 3 locaties overal in Nederland vanuit de lucht laten fotograferen, voor 600 Euro zelfs 10 locaties!

Er is geen limiet dus je kunt zo veel locaties aanmelden als je wilt.

Misschien is dit een goede aanleiding voor je relaties, of voor je eigen bedrijf, om extra-voordelig luchtfoto’s te laten maken van een handvol locaties?

Laat maar even weten of je dit interessant vindt !

Informatie, aanmelden, actievoorwaarden

Informatie en actievoorwaarden: http://www.200vlucht.nl

MPS Vastgoedbeeld

Harmony of the Seas

24 mei 2016: Harmony of the Seas

 

Op 24 mei 2016 bezocht het grootste cruiseschip ter wereld, de Harmony of the Seas, voor het eerst Rotterdam. Ardito volgde het schip bij het vertrek vanaf de Cruise Terminal Rotterdam tot Maassluis.

Zie ook de aparte pagina over dit onderwerp

Nadere informatie

Meer weten? Bel Ardito 079-3436003 of mail naar Ardito.

 

Jubileumactie Cultureel Erfgoed

Jubileumactie Cultureel Erfgoed: Luchtfoto 50 Euro

Ardito bestaat 15 jaar. Natuurlijk vier je bij een jubileum wat je hebt bereikt, maar het is ook goed om je te realiseren dat je altijd staat op de schouders van anderen. Daarom besteedt Ardito in het jubileumjaar speciale aandacht aan Cultureel en Industrieel erfgoed.

Verenigingen en Stichtingen die zich bezighouden met Cultureel Erfgoed, krijgen bij Ardito in 2016 de gelegenheid om luchtfoto’s van hun onderwerp(en)  te laten maken voor het spectaculair lage bedrag van 50 Euro (exclusief BTW).

Welke onderwerpen?

Meer informatie en aanmelden

U kunt uw onderwerp(en) aanmelden via de ‘normale’ Regiovlucht-aanmeldpagina, maar u vermeldt bij uw aanmelding dat het bij uw onderwerp gaat om Cultureel of Industrieel erfgoed. Na controle door Ardito kunt u dan aanspraak maken op het speciale Erfgoedtarief van 50 Euro per onderwerp.

Wanneer geldt het jubileumtarief?

Om in aanmerking te komen voor het jubileumtarief moet u als aanmelder een vereniging of stichting zijn die het betreffende erfgoed-onderwerp beheert of bewoont, of als u een bedrijf of instelling bent die beheer of bewoning van het erfgoed-onderwerp rechtstreeks faciliteert of ondersteunt. Particulieren en bedrijven die zelf wonen of gevestigd zijn in of op een monumentaal pand of landgoed komen ook in aanmerking.
U komt helaas niet in aanmerking voor het jubileumtarief als op de luchtfoto van uw moderne woonhuis of bedrijfspand ook ergens in een hoekje een kerk of monument staat : )

 

Gaat u verhuizen?

Gaat u verhuizen?

Bij Ardito kunt u terecht voor :

  • VerhuisVlucht: Luchtfoto’s van uw oude en nieuwe locatie in voordelige combi-aanbieding
  • Afscheidsbeeld: 360 graden beeld van uw oude locatie
  • Startbeeld: hoge kwaliteit interieur- en exterieurbeeld van uw nieuwe locatie
  • Streetview-voor-Binnen: uw bedrijfsruimte op Google Maps met Google Streetview technologie
  • Bouwbeeld: uw nieuwe locatie in wording, desgewenst in meerdere stadia
  • Verhuisbeeld: actiefoto’s van uw daadwerkelijke verhuizing

Virtuele Rondleiding Shoeby Flagshipstore

Bekijk Shoeby’s Flagshipstore Den Haag nu ook van binnen

In nauwe samenwerking met Storemanager Dave Gering en zijn staf heeft Ardito een virtuele rondleiding gemaakt met de Google Streetview techniek. De rondleiding is bereikbaar via de Shoeby-website , rechtstreeks via deze link en ook via Google Search en Google Maps.

De fotosessies en de productie van de virtuele rondleiding zijn afgestemd op de publicatie van de nieuwe website van de flagshipstore.

Over Shoeby’s flagshipstore

Shoeby flagshipstore Den Haag is met vier etages en 750 vierkante meter aan shopplezier de grootste van Nederland. Naast de meest complete Shoeby collectie heeft de winkel ook een bijzonder concept. In het prachtige, recentelijk gerenoveerde pand aan de Vlamingstraat zit namelijk niet alleen de Shoebystore, maar ook een Shoebyatelier en een Barista Cafe. In het atelier worden je aankopen kosteloos vermaakt of volledig gecustomized door een professioneel team van ontwerpers en designers. In het sfeervolle Barista Cafe kun je genieten van ‘quality coffee’, smakelijke broodjes en versgebakken taart.

Over Ardito

Ardito is de fotografiepraktijk van Jan-Evert Zondag. Ardito verzorgt fotografische diensten voor de professionele markt. Naast allround fotografie (portret, werkproces, interieur/exterieur) levert Ardito de specialistische diensten Luchtfotografie en Google StreetView | Trusted. Voor het laatste specialisme werkt Ardito samen met Google in het Google Trusted Photographer programma.

Meer informatie: www.ardito.eu

 

 

 

Virtuele Rondleiding Theater de Stoep

Virtuele Rondleiding Theater de Stoep

Bekijk Theater de Stoep in Spijkenisse nu ook van binnen, vanaf je computer of tablet.

In nauwe samenwerking met theaterdirectie en -staf heeft Ardito een virtuele rondleiding gemaakt met de Google Streetview techniek. De rondleiding is bereikbaar via de website van het theater , rechtstreeks via deze link en ook via Google Search en Google Maps.

De publicatie van de virtuele rondleiding is nauwkeurig afgestemd op de verschijning van de nieuwe theaterbrochure.

Over Theater de Stoep

Theater de Stoep is in november 2014 geopend op de nieuwe locatie aan het Theaterplein 1. Het theater beschikt over een grote zaal (650 zitplaatsen), een kleine zaal (200 zitplaatsen), een ruime foyer en diverse vergaderfaciliteiten. Het nieuwe theater is ontworpen door Ben van Berkel (UN Studio) en is gebouwd door VORM Bouw. Meer informatie: www.theaterdestoep.nl

Over Ardito

Ardito is de fotografiepraktijk van Jan-Evert Zondag. Ardito verzorgt fotografische diensten voor de professionele markt. Naast allround fotografie (portret, werkproces, interieur/exterieur) levert Ardito de specialistische diensten Luchtfotografie en Google Maps Business View. Voor het laatste specialisme werkt Ardito samen met Google in het Google Trusted Photographer programma.

Meer informatie: www.ardito.eu

 

 

 

Honderdvlucht Jubileumactie – update

Honderdvlucht jubileumactie – update

Recentelijk heeft Ardito een speciaal luchtfotoproject uitgevoerd ter gelegenheid van Ardito’s honderdste fotovlucht.

Tijdens dit project, Honderdvlucht genaamd, zijn luchtfoto’s gemaakt in alle Nederlandse provincies. Een keuze uit de foto’s zal in de loop van januari op deze website worden gepubliceerd.

Relaties konden voor een zeer voordelig tarief onderwerpen voor de Honderdvlucht-actie aanmelden. Nagenoeg alle aangemelde onderwerpen zijn inmiddels gefotografeerd, van enkele onderwerpen moest de fotografie worden uitgesteld wegens de weersomstandigheden. Deze onderwerpen zullen tijdens reguliere fotovluchten in de maanden januari en februari worden ingepland.

Naar aanleiding van de zeer positieve reacties zal de actie zeer waarschijnlijk een vervolg krijgen tijdens de activiteiten die in 2015 worden georganiseerd in het kader van Ardito’s 15-jarig bestaan. Hoe dit vervolg eruit zal zien wordt tzt bekend gemaakt.