School3D

Presenteer onderwijslocaties met moderne 3D-techniek


Herkent u dit bij de presentatie van uw onderwijslocatie?

Probleem / SituatieUw Wens
Wij overwegen om onze rondleidingen af te gelasten of in te krimpen omdat het moeilijk of duur is om iedereen Corona-proof rond te leiden. We willen onze locatie toch op de een of andere manier aan het publiek tonen!
We hadden een voorlichtingsdag maar lang niet iedereen heeft onze locatie kunnen bezoekenWe willen de locatie of het object veel langer kunnen tonen
Rondleidingen zijn belangrijk voor inschrijvingen maar als er mensen komen kijken kan niet altijd iedereen tegelijk aanwezig zijn.We willen dat potentiele leerlingen/studenten en hun thuisfront die onze locatie bezoeken, de locatie naderhand opnieuw online kunnen bezoeken en ook online aan familie en medestudenten kunnen laten zien.
We hebben geen budget/personeel om doorlopend rondleidingen te organiseren maar we lopen hierdoor wel bezoekers mis.Een bezoek blijft het mooiste maar we willen dat de locatie ook kan worden bekeken op andere momenten.
De locatie wordt deels gesloten wegens verbouwingen.We willen het verhaal van de locatie tijdens de sluiting toch kunnen presenteren, en na de restauratie willen we kunnen laten zien hoe het er voor en na de restauratie uitzag.
Op de locatie is een tijdelijk evenement dat slechts kort te zien is, bv een expositie.We willen het tijdelijke evenement ook na de sluiting nog kunnen presenteren.

Ardito heeft een prima oplossing voor u: School3D.

Algemene informatie

Specifieke voordelen