Kerk3D

Presenteer uw Kerk en Religieus Erfgoed
digitaal en interactief

Herkent u dit bij uw Kerk of religieus Erfgoed? Dan is Kerk3D iets voor u.

PROBLEEM: Bezoekers gemist of kerkgebouw moeilijk toegankelijk

  • Niet iedereen kan het kerkgebouw bezoeken tijdens open (monumenten)dagen of tijdelijke evenementen. Maar u wilt die mensen ook bereiken.
  • U wilt de delen van het kerkgebouw die moeilijk toegankelijk zijn, toch aan iedereen laten zien

KANS: Bezoek voorbereiden, terugkijken op bezoek

  • U verhuurt uw kerkgebouw of erfgoedlocatie als plaats van samenkomst. U wilt dat potentiele huurders zich goed op het bezoek kunnen voorbereiden en de locatie ook kunnen bekijken bij agendaproblemen of ziekte. Ook wilt u dat belangstellenden de locatie naderhand opnieuw online kunnen bezoeken en ook online aan collega’s en beslissers kunnen laten zien.

PROBLEEM: Beperkte openingstijden

  • U heeft geen budget/personeel om doorlopend open te zijn, maar u loopt hierdoor wel bezoekers mis. Die bezoekers wilt u ook kunnen bedienen.

UITDAGING: Sluiting tijdens restauratie

  • Uw kerk of erfgoedlocatie wordt gesloten wegens restauratiewerk. Tijdens de sluiting wilt u het verhaal van de kerk toch kunnen presenteren. En na de restauratie wilt u kunnen laten zien hoe het er voor en na de restauratie uitzag.

KANS: Alle registers open!

  • U wilt elke kans aangrijpen om uw publiek te bereiken. Anno nu hoort een digitale presentatie er gewoon bij: het is niet Fysiek OF Digitaal, maar EN/EN.

Wat houdt Kerk3D in?

Algemene informatie

Specifieke voordelen