Virtuele Rondleiding Shoeby Flagshipstore

Bekijk Shoeby’s Flagshipstore Den Haag nu ook van binnen

In nauwe samenwerking met Storemanager Dave Gering en zijn staf heeft Ardito een virtuele rondleiding gemaakt met de Google Streetview techniek. De rondleiding is bereikbaar via de Shoeby-website , rechtstreeks via deze link en ook via Google Search en Google Maps.

De fotosessies en de productie van de virtuele rondleiding zijn afgestemd op de publicatie van de nieuwe website van de flagshipstore.

Over Shoeby’s flagshipstore

Shoeby flagshipstore Den Haag is met vier etages en 750 vierkante meter aan shopplezier de grootste van Nederland. Naast de meest complete Shoeby collectie heeft de winkel ook een bijzonder concept. In het prachtige, recentelijk gerenoveerde pand aan de Vlamingstraat zit namelijk niet alleen de Shoebystore, maar ook een Shoebyatelier en een Barista Cafe. In het atelier worden je aankopen kosteloos vermaakt of volledig gecustomized door een professioneel team van ontwerpers en designers. In het sfeervolle Barista Cafe kun je genieten van ‘quality coffee’, smakelijke broodjes en versgebakken taart.

Over Ardito

Ardito is de fotografiepraktijk van Jan-Evert Zondag. Ardito verzorgt fotografische diensten voor de professionele markt. Naast allround fotografie (portret, werkproces, interieur/exterieur) levert Ardito de specialistische diensten Luchtfotografie en Google StreetView | Trusted. Voor het laatste specialisme werkt Ardito samen met Google in het Google Trusted Photographer programma.

Meer informatie: www.ardito.eu