Beeld van Boven

Luchtfotografie Nederland en België

Luchtfotografie Nederland en België

U kunt bij Ardito terecht voor topkwaliteit luchtfotografie in Nederland en België, van bouw/infraprojecten tot varende schepen, evenementen en woonhuizen.

Voor elk budget een oplossing

Vliegtuig? Drone? Fotomast? Hoogwerker? Wilt u graag weten welke oplossing voor u de beste is?

Ervaren luchtfotograaf

Met meer dan 275 uitgevoerde fotovluchten vanaf verschillende luchthavens is Ardito een ervaren luchtfotograaf, bij wie uw opdracht in goede handen is.

Drone certificaat

Daarnaast beschikt Ardito over een eigen camera-drone en bijbehorend Operator Certificaat. Ardito’s ROC Light certificaat (beschikkingnr ILT-2017-40996) is recentelijk omgezet naar de EASA Open/A1+A2+A3 categorie door NLR/RDW.

Deze combinatie maakt dat u erop kunt vertrouwen dat Ardito een prima brug kan slaan tussen de ‘klassieke’ luchtvaart en de veilige inzet van drones.

Hoogwerker certificaat

Ardito beschikt over een actueel hoogwerker-operator certificaat uitgegeven door de International Powered Access Federation (IPAF).

Fotomasten

Ardito beschikt over een aantal fotomasten voor uiteenlopende hoogten en gewichtsbelasting, voor het op hoogte maken van laserscans, panoramabeelden, uitzicht/inpassingsfoto’s.

Overal ?

Ardito kijkt eerst wat u nodig hebt en kiest dan pas een gereedschap: mast, drone, hoogwerker, vliegtuig etc.

Mag dus ergens niet worden gevlogen met een drone, maar kan het beeld wel worden gemaakt met een vliegtuig, dan regelt Ardito dat voor u!

Vliegen is goedkoper dan u denkt : )

Wilt u graag de voordeligste luchtfoto-oplossing? Dan fotografeert Ardito uw onderwerp met een professionele digitale camera vanuit een vliegtuig. Verschillende opdrachten worden gecombineerd tot een efficiente fotovlucht.

Doordat zowel de kosten als de milieubelasting kunnen worden gespreid over alle onderwerpen en opdrachten in de vlucht, is luchtfotografie met een vliegtuig per opdracht / onderwerp dikwijls de voordeligste oplossing voor zowel klant als milieu.

Voordelige combinaties

Ardito’s motto ’te land ter zee en in de lucht’ betekent dat u kunt profiteren van voordelige combinaties van luchtfotografie met andere typen fotografie zoals interieur/exterieurfotografie, zakelijke portretten of beeld van uw werkprocessen en producten.

Bij bepaalde arrangementen ontvangt u zelfs een gratis luchtfoto van uw bedrijfspand of een ander onderwerp naar keuze!

Maatwerk voor uw speciale wensen

Heeft u speciale wensen? Dan verzorgt Ardito maatwerk voor u. Zoals een spoedopdracht, het volgen van een (bouw)project, speciale lichtval, schemer/nachtopname, infrarood, foto/videodrone, helikopter, hoogwerker en fotomast. Uw opdracht en budget bepaalt het gereedschap dat Ardito inzet. Waar nodig werkt Ardito samen met deskundige en gecertificeerde partners.