logo waterbouwers

Unieke kortingsregeling voor luchtopnamen van waterbouwprojecten in 2024

(verzonden naar de leden op 31 januari 2024)

Geachte leden,

In de waterbouwsector spelen luchtopnamen een cruciale rol bij het effectief presenteren van toonaangevende projecten. Vaak zijn de tarieven hiervoor hoog en is het niet altijd mogelijk voor de vereniging om rechtenvrij gebruik te maken van de beelden. Daar willen we graag een oplossing voor aandragen. De vereniging biedt, in samenwerking met onze huisfotograaf (tevens luchtfotograaf), u een uniek aanbod: een gereduceerd tarief voor luchtfotografie, exclusief voor u als lid, door bundeling van meerdere projecten/opdrachten per vlucht en onbeperkt en rechtenvrij gebruik van luchtbeelden/opnamen door leden en door de Vereniging van Waterbouwers. Een win-win situatie dus.

 

Aanleiding

Als Vereniging van Waterbouwers willen we luchtopnamen kunnen benutten in onze communicatie uitingen zoals video’s, presentaties en nieuwsberichten. Helaas stuiten we regelmatig op beperkingen en financiële verrassingen. Bij luchtopnamen die onze leden ter beschikking stellen, is het beeldgebruik door derden vaak niet expliciet inbegrepen. Dit leidt bij gebruik van het materiaal door de vereniging tot extra kosten en soms zelfs tot het niet kunnen gebruiken van het materiaal. Om dit te veranderen, bieden we een oplossing aan­.

 

Maak gebruik van de speciale kortingsregeling

De vereniging heeft een kortingsregeling voor de leden kunnen treffen met één van onze huisfotografen, die ook ruime ervaring heeft met het maken van luchtopnamen. Door luchtopname-opdrachten van meerdere leden te bundelen, kunnen we u een scherper tarief per opdracht aanbieden. Immers door de regeling kunnen we meerdere projecten per vlucht in beeld brengen. Hierbij geldt dat rechtenvrij beeldgebruik door leden en de vereniging standaard is afgekocht voor alle luchtopnamen. Hierdoor is het materiaal zonder beperkingen te gebruiken in alle communicatie uitingen van leden én de vereniging.

 

Belangrijke informatie

De regeling gaat in 2024 van start. Op voorhand aangeven welke projecten voor u interessant kunnen zijn, ook al is dit nog niet definitief, helpt bij het plannen van de vluchten. De vluchten vinden voornamelijk plaats tussen maart en september 2024.

Tarieven

Luchtfotografie: Het tarief voor 1 locatie is € 250,00. Bij aanmelding van 5 locaties betaalt u slechts € 195,00 excl. BTW per locatie.

Meer informatie over de werkwijze, de tarieven en voorwaarden treft u op: http://www.beeldvanboven.nl/waterbouwers

Heeft u interesse en wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op met Jan-Evert Zondag (Ardito) –

E: waterbouwers@beeldvanboven.nl T: 010 300 7829

Wij hopen op uw enthousiaste deelname aan deze unieke regeling.

Met vriendelijke groet,

Catelijne Hopmans

Communicatie Adviseur