Papa Hotel One Yankee Zulu

  PH-1YZ

  is het kenmerk van een Remotely Piloted Aerial Systems (RPAS, Drone) van Ardito in het Nederlandse Luchtvaartuigregister .

  De Drone en de letters YZ (Yankee Zulu) staan voor innovatie en verbinding. Verbinding? Ja, want in de letters YZ vind je de verbinding tussen de ‘tegenpolen’ Yankee Time en Zulu Time: deze verschillen precies 12 uur. Andere toepasselijke tegenpolen zijn het land/zee en de lucht, of de klassieke luchtvaart en het vliegen met drones.

  Verbinding Modern en Klassiek

  De letters uit de drone-registratie (Papa, Hotel, Yankee en Zulu) zijn ook belangrijke navigatiepunten voor de kleine luchtvaart op Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport. Je vindt de punten op de Visual Approach Chart.

  Veel van Ardito’s ruim 150 fotovluchten zijn uitgevoerd vanaf Rotterdam, en er zullen nog vele volgen, naast de nieuwe dronevluchten. Het luchtruim van Eindhoven wordt dikwijls bezocht tijdens de fotovluchten.

  Daarom vind je de navigatiepunten terug in bovenstaand plaatje, en is de Rotterdam Tower gekozen voor het weergeven van de “1” uit het Drone-registratiekenmerk.

  Ardito – energie in beeld

  In de Klassieke luchtfotografie zorgde Ardito al voor vernieuwing door scherpe vluchtplanning en combinatie van onderwerpen in Regiovluchten, met een luchtfoto-tarief dat zodanig prijsbrekend is dat het niet te evenaren is met dronefotografie.

  In de moderne drone-toepassingen gaat Ardito zorgen voor vernieuwing door originele combinaties van klassieke en moderne beeld- en luchtvaarttechnieken. Ardito zal de nieuwe technieken inzetten zonder de voordelen van de klassieke technieken uit het oog te verliezen: de ene keer is een dronevlucht beter, de andere keer een fotomast of een vlucht met een vliegtuig of heli.

  Ardito is frequent gebruiker van de moderne EN klassieke luchtvaart. Daarom mag u erop vertrouwen dat Ardito met de moderne RPAS-gereedschappen werkt aan continue vernieuwing, maar ook respectvol zal omgaan met het gewenningsproces in de samenleving, en met wet- en regelgeving. Ardito gaat geen stunts uithalen die gevaar opleveren voor publiek, klanten, collega’s of partners in de klassieke luchtvaart.