Papa Hotel One Oscar Mike

  PH-1OM

  is het kenmerk waarmee Ardito’s eerste Remotely Piloted Aerial System (RPAS, Drone) in het Nederlandse Luchtvaartuigregister werd ingeschreven.

  De Drone en de letters OM (Oscar en Mike) staan voor innovatie en vooruitgang (On the Move).
  Maar… er is ook een link met de klassieke luchtvaart!

  Verbinding Modern en Klassiek

  De letters uit de drone-registratie (Papa, Hotel, Oscar en Mike) zijn ook belangrijke navigatiepunten voor de kleine luchtvaart op Rotterdam The Hague Airport . Je vindt de punten op de Visual Approach Chart.

  Veel van Ardito’s ruim 150 fotovluchten zijn uitgevoerd vanaf deze luchthaven, en er zullen nog vele volgen, naast de nieuwe dronevluchten. Daarom vind je de navigatiepunten terug in bovenstaand plaatje, en is juist de Rotterdam Tower gekozen voor het weergeven van de “1” uit het Drone-registratiekenmerk.

  Ardito – on the move – energie in beeld

  In de Klassieke luchtfotografie zorgde Ardito al voor vernieuwing door scherpe vluchtplanning en combinatie van onderwerpen in Regiovluchten, met een luchtfoto-tarief dat zodanig prijsbrekend is dat het niet te evenaren is met dronefotografie.

  In de moderne drone-toepassingen gaat Ardito zorgen voor vernieuwing door originele combinaties van klassieke en moderne beeld- en luchtvaarttechnieken. Ardito zal de nieuwe technieken inzetten zonder de voordelen van de klassieke technieken uit het oog te verliezen: de ene keer is een dronevlucht beter, de andere keer een fotomast of een vlucht met een vliegtuig of heli.

  Ardito is frequent gebruiker van de moderne EN klassieke luchtvaart. Daarom mag u erop vertrouwen dat Ardito met de moderne RPAS-gereedschappen werkt aan continue vernieuwing, maar ook respectvol zal omgaan met het gewenningsproces in de samenleving, en met wet- en regelgeving. Ardito gaat geen stunts uithalen die gevaar opleveren voor publiek, klanten, collega’s of partners in de klassieke luchtvaart.