Corona-actie Ondernemers

Rotterdam-Noord

Tot 1 juni geeft Ardito Fotografie elke week een gratis WINKELBEELD 3D interieurscan weg.

De actie is speciaal bestemd voor niet-gesubsidieerde winkels, ateliers en galeries in gemeente Rotterdam, wijken Overschie, Schiebroek, Hillegersberg, Kleiwegkwartier, Kralingen en Oude Noorden.

Het gaat specifiek om locaties voor wie hun showroom, atelier of interieur heel belangrijk is voor hun omzet, maar die nu worden getroffen door beperkende maatregelen zoals sluiting, beperkte openingstijden of alleen-op-afspraak.

Hoe werkt de gratis WINKELBEELD 3d scan?

  • Ardito’s Fotograaf Jan-Evert Zondag komt een uur lang je interieur in 3D en 360 graden scannen.
  • Het mag gaan om een winkel, maar ook om een werkplaats, galerie, of atelier, mits gevestigd in Gemeente Rotterdam, wijken Overschie, Schiebroek, Hillegersberg, Kleiwegkwartier en Kralingen.
  • De scan wordt uitgewerkt en je ontvangt een link naar het online 3D model.
  • Na de uitwerking plaatsen we in het model, en in goed overleg, maximaal 3 links naar bv je website, je webwinkel, een video waarin je je persoonlijk voorstelt, of een groepsfoto van je team.

De scan is GRATIS en blijft online tot aan het einde van de Corona overheidsmaatregelen, momenteel 1 juni.

Wil je de scan bij het einde van de einde van de maatregelen NIET behouden? Dan gooit Ardito de scan weer weg en heb je GEEN kosten.

Wil je de scan na het einde van de maatregelen WEL behouden? Dan betaal je het normale tarief, hiervoor krijg je een duidelijke prijsopgave bij oplevering van de scan.

Toekenning van de gratis scan vindt plaats door loting.
Wekelijkse Trekking: in de periode tot 1 juni elke week door een bekende Rotterdammmer. Uitslag wordt bekendgemaakt via lokale media en uiteraard aan de winnaar. Planning van de scan in goed overleg.

Is de locatie zo groot dat de scan van de gehele locatie niet binnen 1 uur lukt? Dan stopt de fotograaf toch met de scan, en kun je na oplevering van de gratis scan kiezen: we laten het zo of we maken alsnog de hele locatie af, je ontvangt hiervoor dan een prijsopgave.

Dit is een speciale versie van de EXPOBEELD / WINKELBEELD proefscan.

details en voorwaarden: zie Ardito’s Winkelbeeld/Expobeeld pagina