200e fotovlucht: jubileum en aanbieding!

Jubileum

Ardito heeft inmiddels de 200e fotovlucht uitgevoerd.

Een bijzonder jubileum want hoewel ik zelfstandig fotograaf ben, had ik dit mooie resultaat nooit in mijn eentje kunnen behalen.

Bij het jubileum sta ik op de schouders van de mensen in mijn netwerk: klanten en verwijspartners die onmisbaar zijn voor de aanhoudende stroom luchtfotobestellingen, en niet te vergeten de luchthavens, vliegbedrijven en piloten aan wie ik letterlijk mijn leven toevertrouw.

Jubileumactie : intekening gesloten

De intekening van de jubileumactie liep tot 1 oktober 2018. Inmiddels zijn de meeste aangemelde onderwerpen gefotografeerd, de laatste volgen spoedig.


Hieronder vindt u nog een weergave van de actie.

Aanbieding: luchtfoto’s deze zomer extra voordelig

Vanwege de 200e vlucht trakteert Ardito op extra zomervoordeel voor luchtfoto’s in Nederland en Belgie. Er is bovendien geen limiet dus je mag zoveel locaties aanmelden als je wilt.

Dit zijn de speciale zomertarieven:

Aantal onderwerpen Tarief per onderwerp

Excl BTW

Incl BTW
1 79,= 95,60
2 75,= 90,75
vanaf 3 66,60 80,60
vanaf 10 60,= 72.60

Onderwerpen aanmelden

Hieronder vind je de actievoorwaarden, aanmelden kun je via deze knop.

(Korting bij grotere aantallen wordt getoond bij het afrekenen)


Actievoorwaarden en veelgestelde vragen

Hoe lang loopt de actie?

 • De actie loopt van 1 juni tot en met 1 oktober 2018.
 • Houd er wel rekening mee dat als je eind september een onderwerp aanmeldt, het lastig wordt om nog een zomerse foto te maken :)

Welke Onderwerpen?

 • De onderwerpen van je keus mogen overal in Nederland en Vlaanderen liggen.
 • Elk onderwerp is toegestaan: Bezienswaardigheden, bouwprojecten, natuurgebieden, bedrijfspanden, woonwijken, etc. Vraag bij twijfel gerust naar de mogelijkheden!

Hoe gaat het verder als ik onderwerpen heb aangemeld?

 • Direct na aanmelding ontvang je een digitale factuur; je onderwerpen zijn pas definitief ingeschreven als de factuur is betaald.
 • Zodra voldoende onderwerpen zijn aangemeld start Ardito een actievlucht.
 • Nadat de onderwerpen zijn gefotografeerd ontvang je per WeTransfer 5-10 foto’s per onderwerp/locatie.

Hoeveel onderwerpen mag ik aanmelden?

 • GEEN LIMIET voor Bestaande klanten, leveranciers en netwerkleden:
  Als dank voor de klandizie en aanbevelingen tijdens de afgelopen fotovluchten, kunnen Ardito’s bestaande klanten, leveranciers  en leden van geselecteerde netwerken ONBEPERKT gebruikmaken van de aanbieding. Je kunt dus zoveel onderwerpen aanmelden als je wilt.

Kan ik ook meedoen als ik nog geen relatie van Ardito ben?

 • Neemt u deze zomer gerust even contact op met Ardito en informeert u vrijblijvend naar Ardito’s diensten.
 • U komt dan automatisch in Ardito’s netwerk en kunt zo eveneens ONBEPERKT gebruik maken van de feestaanbieding.

Wanneer gaat Ardito vliegen?

 • De luchtfoto’s worden gemaakt tijdens speciale actie-fotovluchten.
 • Ardito start met de actie-fotovluchten zodra er 100 onderwerpen definitief voor de actie zijn ingeschreven. Voor een provincie geldt een minimum van 10 onderwerpen. Hoe meer onderwerpen er dus in een bepaalde regio worden aangemeld des te korter de levertijd.

Speciale situaties

Ik kan de 3, 6, 10 etc niet volmaken, wat dan?

 • Losse aanmeldingen zijn ook toegestaan, zie bovenstaande tabewl. Maar je mag ook ‘samenspannen’ met andere klanten of… adopteer een onderwerp uit een van Ardito’s MVO-projecten. Informeer bij Ardito naar de mogelijkheden!

Speciale regeling bij meerdere drietallen in 1 gemeente:

 • Er kan een speciaal arrangement worden gemaakt als je graag veel onderwerpen binnen 1 gemeente wilt laten fotograferen.
  Ardito kan dan onder voorwaarden een aantal extra gefotografeerde onderwerpen in die gemeente toevoegen. Neem hiervoor contact op met Ardito.

Ik moet de foto’s VOOR een bepaalde datum in huis hebben, kan dat?

 • Meld die deadline vooraf aan Ardito, dan kijken we wat er mogelijk is.
  In bepaalde situaties kan Ardito meer prioriteit aan je onderwerp geven door het te laten tellen als meerdere onderwerpen. Je betaalt dan dus per onderwerp wel een hoger tarief maar je onderwerp heeft dan wel hogere prioriteit.
 • Heb je echt veel haast dan valt je onderwerp buiten de jubileumactie.
  Je kunt dan altijd nog een beroep doen op Ardito’s Professional of Maatwerk Service, vraag Ardito naar de mogelijkheden en tarieven.

De foto’s van een onderwerp moeten beslist NA een bepaalde datum worden gemaakt, kan dat?

 • Ja, dat kan, bijvoorbeeld als sprake is van een verbouwing of verhuizing die nog moet plaatsvinden..
 • Je krijgt dan wel de factuur, maar je onderwerp wordt dan bij Ardito ‘on hold’ gezet voor uitvoering op een later tijdstip.
 • Wel graag je begrip voor het volgende.
  Ardito kan deze zomeractie zo voordelig aanbieden door maximale ‘bundeling’: zoveel mogelijk onderwerpen in korte tijd fotograferen in zeer efficiente fotovluchten..
  Vraag je Ardito, jouw onderwerp te ‘ontbundelen’ (bv veel later fotograferen buiten de zomeractie-piek, maar bv wel met een uiterste datum) dan wordt de uitvoering (veel) duurder, met name als je onderwerp ligt aan de randen van Ardito’s werkgebied.
  Ardito behoudt zich daarom het recht voor, voor ‘on hold’ onderwerpen een hoger tarief te vragen of het betreffende onderwerp te laten tellen als meerdere onderwerpen.